Interior DR / Didonè Comacchio Architects

Interior DR / Didonè Comacchio Architects

June 17, 2021 nhrithpipweh 0

first_imgCopyAbout this officeDidonè Comacchio ArchitectsOfficeFollowProductsWoodBrick#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesRefurbishmentRestorationInterior DesignResidential InteriorsHouse InteriorsRosàItalyPublished on March 21, 2019Cite: “Interior DR / Didonè Comacchio Architects” 21 Mar 2019. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogPanels / Prefabricated AssembliesTechnowoodPanel Façade SystemRailing / BalustradesMitrexIntegrated Photovoltaic Railing – BIPV RailingMetal PanelsAurubisCopper Alloy: Nordic BrassHanging LampsVibiaHanging Lamp – VOLConcreteKrytonCrystalline Waterproofing – KIMSkylightsLAMILUXGlass Skylight FE PassivhausPorcelain StonewareCosentinoSurfaces – Dekton® Chromica CollectionBricksFeldhaus KlinkerThin Bricks – ClassicGlassDip-TechDigital Ceramic Printing for Interior DesignWoodStructureCraftEngineering – FootbridgesAluminium CompositesCymat Technologies Ltd.Bundang Doosan Tower – Alusion™ Stabilized Aluminum FoamTable LampsRoss GardamDesk Lamp – OraMore products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Interior DR / Didonè Comacchio ArchitectsSave this projectSaveInterior DR / Didonè Comacchio ArchitectsSave this picture!© Alberto Sinigaglia+ 14Curated by Paula Pintos Share “COPY” Photographs:  Alberto Sinigaglia Manufacturers Brands with products used in this architecture project Save this picture!© Alberto SinigagliaText description provided by the architects. Interior design project for a rural house in the Venetian countryside, built in the early 1900s and restored in the early 2000s. The project, designed for the functional needs and aesthetic tastes of the client, enhances the recycled materials used in the restoration, as the larch beams and the original structural walls in stone and brick, with the use of simple and elegant materials and shades, applied to pure geometric shapes.Save this picture!© Alberto SinigagliaRecommended ProductsWoodBruagBalcony BalustradesWindowsOTTOSTUMM | MOGSWindow Systems – BronzoFinestra B40WoodTechnowoodPergola SystemsLightsLouis PoulsenLamps – AJ CollectionThe entrance space of the building overlooks a porch and acts as a filter that separates the living room from the kitchen and allows access to the sleeping area via the wooden staircase.Save this picture!© Alberto SinigagliaSave this picture!Ground floorSave this picture!© Alberto SinigagliaThe colors and materials used for the new elements are reduced to an essential vocabulary and specially designed to make the space bright. The paving surface, which extends across the entire ground floor is made of polished oriental stone and becomes the neutral base on which the various furnishing elements are inserted.Save this picture!© Alberto SinigagliaThe dining / kitchen area is characterized by the large white kitchen and the solid oak table, the latter also used for the kitchen base and the chest.Save this picture!© Alberto SinigagliaThe living room is characterized by a background of OSB panels backlit by a led strip that gives a soft and indirect light to the room. These panels, placed along the entire length of the historic stone wall, rest on the long concrete shelf that acts as a TV base.Save this picture!© Alberto SinigagliaOn the upper floor there is the master bedroom where the palette of the materials used on the ground floor is resumed, while the bathroom is covered with gray stone effect stoneware, also used on the floor to obtain a continuity of materials. The mono-materiality of this space is only interrupted by the long wooden shelf which, accentuating the longitudinality of this space, extends towards the large niche shower.Save this picture!© Alberto SinigagliaProject gallerySee allShow lessWorld Architecture Festival announces Jury for its 2019 AwardsArchitecture NewsMariam Kamara: ‘architecture itself can not make a more equitable world but we can c…Interviews Share Photographs Year:  “COPY” Houses Area:  250 m² Year Completion year of this architecture project 2019center_img ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/913542/interior-dr-didone-comacchio-architects Clipboard Architects: Didonè Comacchio Architects Area Area of this architecture project Projects Interior DR / Didonè Comacchio Architects Manufacturers: Artemide, Fantini, FlosCollaborators:Gianmarco MioloCliente:Roberto DidonèDesigners:Paolo Didonè, Devvy ComacchioCity:RosàCountry:ItalyMore SpecsLess Specs ArchDaily Italy CopyHouses, Restoration, Houses Interiors•Rosà, Italy ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/913542/interior-dr-didone-comacchio-architects Clipboardlast_img

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *