Step House / Bureau de Change Architects

Step House / Bureau de Change Architects

June 17, 2021 siyigpggwzmw 0

first_imgCopyHouses, Extension•London, United Kingdom Photographs:  Ben Blossom Manufacturers Brands with products used in this architecture project Year:  “COPY” United Kingdom 2018 Architects: Bureau de Change Architects Area Area of this architecture project Step House / Bureau de Change ArchitectsSave this projectSaveStep House / Bureau de Change Architects ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/894524/step-house-bureau-de-change-architects Clipboard Projects Save this picture!© Ben Blossom+ 18Curated by Fernanda Castro Share Manufacturers: CompassGlass, Flooredgenius, TheConcreteFlooring, TuttoParquet ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/894524/step-house-bureau-de-change-architects Clipboard Step House / Bureau de Change Architects Houses Area:  260 m² Year Completion year of this architecture project Photographs Contractor: ArchDaily Engineer:NOUSExtension:40 sqmCity:LondonCountry:United KingdomMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Ben BlossomRecommended ProductsDoorsVEKADoors – VEKAMOTION 82DoorsSaliceSliding Door System – Slider S20WoodLunawoodThermowood FacadesDoorsC.R. LaurenceCRL-U.S. Aluminum Entice Series Entrance SystemText description provided by the architects. Instead of the more expected glass structure, this innovative addition reimagines the conventional terraced-house extension, celebrating and elevating the humble brick. The brick’s inherent potential as a stackable module is maximized to create a more sculptural expression of the material.Save this picture!© Ben BlossomSave this picture!Ground Floor PlanSave this picture!© Ben BlossomUsing bricks reclaimed from the fabric of the house, the extension exploits the rights of a light diagram to create a staggered, extruded form that appears to melt away from the existing structure. This rhythmic stepping generated by the brick is echoed throughout the interior and is integrated into both the plan and section. Viewed from the terrace above, the form creates a striking silhouette – a feature rare in more straightforward additions.Save this picture!© Ben BlossomInside, the domestic setting is dramatized by a considered sequencing of spaces – transforming the expansive ground floor into a journey through carefully designed ambiances. The standard layout has been flipped, with the kitchen taking its new place at the front of the house – an often underused, forgotten space. Here, the original features of the house are retained, emphasized by dark colors and material tones. Moving onward, the spaces unfold in a sequence from dark to light – intensifying the bright, voluminous feel of the addition.Save this picture!© Ben BlossomSave this picture!© Ben BlossomIn the center, the dining room is marked by a change in floor treatment: narrow timber planks with aligned seams transition between the smooth concrete of the kitchen and the roughly-grained concrete of the extension. A light-well ensures the full depth of the plan is bright and provides a moment of pause within the interior. Here, where the faceted glass meets stepped brick, the geometry of the concept is accentuated.Save this picture!Section AWorking closely with the structural engineers, an entirely column-free space has been created in the extension, using laser-cut, double-direction stepped beams to support the first floor. The structure of the addition is integrated into the design from the start – working hand-in-hand to create the appearance of a first floor that is sunken into the extension. The brick left exposed inside and out, is celebrated in a way that respects the existing house while clearly departing from the traditional language of the historic architecture.Save this picture!© Ben BlossomProject gallerySee allShow lessFootbridge over the Mongent River / Alfa PolarisSelected ProjectsChongqing Awe-inspiring Bar / B.L.U.E. Architecture Design StudioSelected Projects Share CopyAbout this officeBureau de Change ArchitectsOfficeFollowProductsConcreteBrick#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesRefurbishmentExtensionLondonEnglandUnited KingdomPublished on May 16, 2018Cite: “Step House / Bureau de Change Architects” 16 May 2018. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogAluminium CompositesTechnowoodWood Siding in KSR Villa BodrumRailing / BalustradesMitrexIntegrated Photovoltaic Railing – BIPV RailingMetal PanelsAurubisCopper Surface: Nordic DécorWindowsAir-LuxSliding Window – CorneringWoodBruagRoom Acoustics – Interior Cladding PanelsSinksBradley Corporation USASinks – Frequency® FL-SeriesMetal PanelsTrimoInternal Walls – Trimoterm, Qbiss OneGlassSolarluxWintergarden – SDL Akzent plusSystems / Prefabricated PanelsInvestwoodCement Bonded Particle Board – VirocPaintKEIMMineral Paint in Hunters Point LibraryCabinetsburgbadMid-Height Cabinet – EssentoSignage / Display SystemsGlasbau HahnMuseum Display CasesMore products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream “COPY” Argyll Building Serviceslast_img

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *