Tag: 上海怎么找小姑娘

AAK Villa / MORIQ

first_img Photographs Houses Projects Bahrain Area:  977 m² Year Completion year of this architecture project Save this picture!© Riyaz Quraishi Share CopyHouses•Bahrain Architects: MORIQ Area Area of this architecture project ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/801530/aak-villa-moriq Clipboard “COPY” 2016 Products used in this ProjectLightsVibiaHanging Lamps – WireflowInterior Contractor:Creative StyleCivil Contractor:Ghumais constructions , Sirajuddin KhalidArchitect In Charge:Riyaz Quraishi, Simeen QuraishiCountry:BahrainMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Riyaz QuraishiText description provided by the architects. This being an ocean facing plot, the client’s top most priority was the sea views, with lot of prominence to entertaining family and guests. He is also a good cook and wanted all extra kitchens (tepanyaki) and dining areas to be planned on the top most level as well to enjoy the views of the waters. The Master suite had to be well-equipped, multi-functional, multi-spatial, area with the best view of the ocean. The architecture and interior spaces had to be modern, technologically advanced and seamless. The Interior spaces should be flexible (as in open spaces to become private and vice versa). Privacy from neighbors and roads was a priority. This home is designed on a linear plot with attached homes on south and north sides and is opening to the sea on the west side and the road on the east side. Because of its location, it comes under high value properties of Amwaj, Bahrain. The plot covers 809.2sqmts and the total built up is977sqmts.The two side boundary walls looked like two imposing retaining walls and the home had to be designed within these walls. Because of the attached home layout covers the built up space could touch the two longer sides (south and north boundary walls) without any windows (so no light and ventilation) and views either. Save this picture!© Riyaz QuraishiTaking this as challenge the whole layout was directed towards the views of the ocean (west). Further we envisaged volumes of cubes placed randomly and intersecting with cutouts, water bodies, courtyards and skylights suspended within these two boundary walls. Two Internal courtyards were created with skylights to compensate for the lack of setbacks on south and north. The walls whole layout was planned with unhindered space movement.  This way every room is ensured views of the sea, great light and ventilation. There are three floors with couple of bedrooms for family and friends and great lounges, dining and eating spaces as the owner is a passionate cook.Save this picture!© Riyaz Quraishi The home is planned on 3 levels with two entrances, entry one facing east and entry two facing south both leading to same level with Landscape and car parking in the front and Formal lounge, kitchen and dining in the main area on the ground floor. An infinity swimming pool with Jacuzzi and wooden deck are planned on the rear of the building facing the ocean. The First floor consist of two bedrooms with a cut out in the center and the passage connecting the two and lavish Master suite with personal plunge pool, bath tub, lounge area with pantry and large opening towards ocean. Master bedroom is more like a (suite) personal apartment where in all needs of family should be met with collapsible shutters (flexibility). It has a lounge opening to a courtyard, pantry (equipped with coffee vending machine, moveable, hot plate, refrigerator etc) , plunge pool , free standing stalls of W.C and shower (not to hinder the views) etc. Save this picture!© Riyaz QuraishiSave this picture!© Riyaz QuraishiSecond floor consists of two bedrooms, lounge area along with bar and dining area with partition.The pantry consists of cabinets along with customized moveable chimney tepanyaki projecting from wall and seating at the terrace on the front.All three levels are connected by means of a staircase and a lift.The focal point of this villa is the view of ocean from all the level which is on the rear.Specks of colors are used in customized furniture and artifacts only keeping the basic canvas neutral (in grays and whites). Natural grey stones are used for the flooring, and one side walls are cladded with Silver grey Travertino, whereas the ceiling are in pristine white and wooden in some accented area. Partly wooden steps with LED strips running on risers and threads are designed for the staircase. The cut out in the center connecting all three flows brings in a lot of natural light. Every room has visual and physical access to the outside. Furniture is from Italian brands. Rugs and lamps are all handpicked. A lot of old Bahrain streets images were used as Art on walls. As mentioned earlier the emphasis was more on scale, proportions and integration rather than on decoration. Save this picture!© Riyaz QuraishiProduct Description. One of the principal materials used in the house is the silver grey travertine which runs along the entire south/north wall covering the total height of two levels.  The same materials also shows externally extending out from the open skylight and thereby tightly links the inside with the out.Save this picture!© Riyaz QuraishiProject gallerySee allShow lessEuropean Council and Council of the European Union / Samyn and PartnersSelected ProjectsUndefined Black Box Gym / HAD & EposSelected Projects Share Year:  ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/801530/aak-villa-moriq Clipboard Manufacturers: Vibia, Gessi, Minotti, Poliform Products translation missing: en-US.post.svg.material_description Photographs:  Riyaz Quraishi Manufacturers Brands with products used in this architecture project CopyAbout this officeMORIQOfficeFollowProductsWoodStoneConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesBahrainPublished on December 28, 2016Cite: ” AAK Villa / MORIQ” 27 Dec 2016. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogPanels / Prefabricated AssembliesTechnowoodGRP Siding Façade SystemPlasticsMitrexSolar SidingMetal PanelsAurubisCopper Alloy: Nordic RoyalSystems / Prefabricated PanelsKalwall®Translucent WalkwaysPanels / Prefabricated AssembliesIsland Exterior FabricatorsSpecialty Facade SystemsLightsLouis PoulsenLamps – LP Slim BoxWoodBruagAcoustic Panels with LEDTiles / Mosaic / GresiteHisbalitMosaic Tiles – Palm SpringsMineral / Organic PaintsKEIMBlack Concrete – Concretal®-BlackSuspension SystemsMetawellAluminum Panels for Smart CeilingsDoorsGorter HatchesFloor Door – Fire RatedBricksDEPPEWaterstruck Bricks – 1622/1635ekws DFMore products »Save想阅读文章的中文版本吗?AAK 别墅 / MORIQ是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream AAK Villa / MORIQSave this projectSaveAAK Villa / MORIQ AAK Villa / MORIQ “COPY” ArchDailylast_img read more


June 17, 2021 0

Court overturns blasphemy conviction, frees journalist after three years in prison

first_img PakistanAsia – Pacific November 20, 2002 – Updated on January 20, 2016 Court overturns blasphemy conviction, frees journalist after three years in prison Pakistani supreme court acquits main suspect in Daniel Pearl murder News Organisation Reporters Without Borders (Reporters sans frontières) has confirmed that editorialist Ayub Khoso was released from Hyderabad prison (in the southern province of Sindh) on 24 October as a result of a decision by the Hyderabad high court quashing his conviction for blasphemy. He had been in prison since December 1999. The court also overturned the conviction of Zahoor Ansari, the editor of Alakh, a daily newspaper to which Khoso contributed editorials.Khoso’s lawyer told Reporters Without Borders member Ahmed Raza, who is correspondent for the Daily Times, that the high court in Hyderabad issued its ruling on 22 October. Khoso was released on bail and has returned to his village in the Mirpurkhas area. The complaint against him still stands, and he is scheduled to appear in court on 25 November for the first hearing in a new trial.In 1999, the Mirpurkhas anti-terrorist court convicted Khoso of blasphemy in absentia and sentenced him to 17 years in prison for publishing an excerpt from a book entitled “Hum Jins Parasti Ki Tehreek” (Movement for Homosexuality), which maintains that homosexuality emerged at the time of the prophets Adam, Habeal and Qabeel. The Mirpurkhas court’s judge deemed this to be an “insult” to the Prophet.The complaint was filed by Ahmed Mian Barkati, a fundamentalist leader in the Mirpurkhas area known for filing lawsuits in connection with publications he considers to be an incitement to “religious hate.”Khoso was a teacher in a private school in his village, and used to publish opinion pieces regularly in newspapers in the region, especially Ibrat, Alakh, Tameer-e-Sind, Sawural and Sham. He was fired from his teaching post following his conviction. PakistanAsia – Pacific Help by sharing this information Pakistani TV anchor censored after denouncing violence against journalists News Follow the news on Pakistancenter_img June 2, 2021 Find out more News Pakistani journalist critical of the military wounded by gunfire to go further RSF_en News April 21, 2021 Find out more Receive email alerts January 28, 2021 Find out morelast_img read more


June 12, 2021 0